TODAY'S TOP VIDEOS
05:57
【紅白紅白我勝利】大明星同學會 - 方芳芳 01
大明星同學會 - 方芳芳 01 http://youtu.be/vdJgLOEenY8 02 http://youtu.be/ZkvhFJYUZks 03 http://youtu.be/LCCnz1STH7Y 04 http://youtu.be/TALqLFnGPL8 05 http://youtu.be/AJbVTMfYXIs 06 http://youtu.be/341vPe-6hsI 請鎖定每週日晚上八點台視 紅白紅白我勝利 官方粉絲專頁:ht...
28:46
โป๊ป ธนวรรธน์ @ Tonight Show [26-03-2012]
http://www.facebook.com/TeleminePhobia http://twitter.com/TeleminePhobia ::: YouTube Channel ::: http://www.youtube.com/TeleminePhobia http://www.youtube.com/TelemineDrama
42:13
ตื่นมาคุย [Tuen Ma Kui 1 Nov 2013 Full] วันที่ 1 พฤศจิกายน 2556 [ฉบับเต็ม]
ดูรายการทีวีย้อนหลัง คลิปย้อนหลัง ดูรายการทีวีออนไลน์ หรือดูทีวีผ่านเน็ต เล่นเกมส์ออนไลน์ หรือเล่นเกมส์...
06:53
Jalal Chandio: Aedi Dair Karey Po Tha Yaar Achoo
One of the great sindhi vocalist Ustad Jalal Chandio singing a very beautiful song
04:39
"Për Ty Atdhe" - Për Mëmëdhenë
Performojnë: Sopranoja Inva Mula dhe kori i vajzave të Shkupit "Zani i Gonxheve", nën udhëheqjen e profesoreshës Pasionaria Asllanaj.
02:34
Malli I Atdheut (Recitim Me Lotë)
Emocionuëse! Kjo vajzë reciton të madhin Faik Konicën me lotë nga thellësia e zemrës së saj. Është thjeshtë shembullore, n'a mëson se dashuria për atdheun është më e fort se guri dhe që me gjithë ato të liga që ka vendi ynë, është dhe do të mbetet kombi ynë. Janë ato male, ...